Gandul.info
Loredana Ficiu
366 vizualizări 16 mai 2018

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr, scandalul s-a produs, miercuri, într-un sens giratoriu de pe bulevardul Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu, în apropierea sediului Inspectoratului de Poliţie.

În urma anchetei, s-a stabilit că doi şoferi s-au şicanat în trafic, după care s-au tamponat, iar în final, au oprit maşinile în sensul giratoriu şi s-au luat la bătaie. La conflict au participat şi pasagerii, iar poliţiştii au intervenit să îi despartă.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe bulevardul Constantin Brâncuşi, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 şi 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroşând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 şi 24 ani, după care între ocupanţii celor două autoturisme a avut loc un conflict. În conflict, conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalţi tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului victimei cu un obiect contondent. Ulterior, poliţiştii au stabilit că la conflict a mai participat şi un tânăr de 24 de ani, din comuna Runcu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Şase persoane au fost conduse la audieri, la sediul IPJ Gorj, patru dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore. În apropierea sensului giratoriu au fost găsite mai multe bâte şi un cuţit.

”În baza probatoriului administrat în dosar, faţă de trei tineri de 20, 26 şi 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu şi faţă de tânărul de 24 de ani din comuna Runcu, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a mai declarat Andrei Lazăr.

Cercetările pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi distrugere continua.

Citește și: