Ilinca Nazarie
639 vizualizări 9 oct 2019

Poliţiştii din Vaslui au deschis o anchetă, miercuri, de către psihologul Liceului „Mihai Eminescu” din Bârlad, că în curtea şcolii a avut loc o altercaie între două eleve.

Cele două fete, cu vârste de 16 şi 17 ani s-au luat la bătaie, marţi, într-o pauză, iar conflictul a fost filmat de colegi, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

În imagini se poate vedea cum cele două fete se lovesc cu pumnii şi picioarele până în momentul în care unul dintre cei care asistă la bătaie intervine şi încearcă să le despartă.

Politiştii au fost sesizaţi în cursul zilei de miercuri de psihologul şcolii şi au deschis un dosar pentru loviri şi violenţe.

„Se fac cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţunii de loviri şi alte violenţe”, a declarant Bogdan Gheorghiţă, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Potrivit unor surse din apropierea anchetei, incidentul a avut loc în cursul zilei de marţi, la Liceul Mihai Eminescu din Bârlad, cele două eleve având iniţial un conflict verbal, iar mai apoi luându-se la bătaie.

Până la ora publicării acestei ştiri, Gabriela Plăcintă, inspectorul şcolar general al IŞJ Vaslui, nu a putut fi contactată.

 

Citește și: