Laura Cojocaru
1106 vizualizări 11 oct 2018

Dovada clară că românii sunt în stare să lupte pentru a-şi îndeplini scopul. Câteva băncuţe de exterior aflate la promoţie i-au determinat pe clienţii unui hipermarket din Mamaia să facă un adevărat spectacol de forţă. Au tras de cutii şi s-au împins. Unii dintre ei au pierdut războiul, alţii în schimb, s-au ales cu bănci cu 60 de lei mai ieftine.

Nu este prima dată când românii se războiesc pentru produse aflate la promoţie. Alimente, mobilă, sau hârtie igienică... Românii nu ratează reducerile.

Anul trecut, în Brăila, vedeta promoţiilor a fost hârtia igienică. Baxul cu 10 suluri de hârtie igienică era redus de la 7,62 lei la 4,49 lei. Când marfa de la raft s-a terminat, oamenii au mers în magazia supermarketului şi au luat singuri baxurile, încărcându-le în cărucioare, până au terminat toată marfa. ”Doamne fereşte!”, spuneau atunci angajaţii care îi priveau pe clienţii dezlănţuiţi. 

Tot anul trecut, cozonacii reduşi cu 2 lei au fost motiv de bătaie pentru cumpărătorii din Iaşi. Promoţia la cozonaci a stârnit imagini violente cu adulţi şi copii care se îmbrânceau, cădeau, alergau şi se opuneau forţelor de ordine. 

 

Citește și: