Departamentul Corespondenţi
1349 vizualizări 24 ian 2019

Jandarmii constănţeni au fost nevoiţi să intervină, joi, în faţa Tribunalului din Constanţa, după ce mai multe persoane s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie. Totul s-a întâmplat în jurul orei 12:30.

Scandalul a fost observat de militarii care păzeau Tribunalul. Aceştia au anunţat dispeceratul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi au cerut sprijin pentru a opri scandalul.

„Două echipaje de jandarmerie s-au deplasat imediat la faţa locului şi au intervenit pentru aplanarea conflictului, imobilizând persoanele care intenţionau să fugă la vederea oamenilor legii”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Constanţa, Răzvan Ivan.

Persoanele implicate au fost duse la Secţie 3 Poliţie, unde au fost amendate.

„În vederea stabilirii situaţiei de fapt, 11 persoane au fost conduse la sediul Secţiei 3 Poliţie Constanţa, unde au fost sancţionate contravenţional de către jandarmi, cu amenzi în cuantum total de 11.000 de lei”, a adăugat Ivan.

Scandalul a avut loc întâmplător în faţa Tribunalului Constanţa, neavând legătură cu dosarele aflate pe rolul instanţelor la momentul respectiv.

Foto: Captură

Citește și: