Laura Cojocaru
2161 vizualizări 16 mai 2019

Fata a venit la spital marţi, în jurul orelor 20:00, când programul de vizită pentru aparţinători se încheiase şi l-a rugat pe agentul de pază să o lase să-şi viziteze mama care este infirmieră la Secţia de Chirurgie Vasculară, potrivit  opiniatimisoarei.ro.

Bărbatul i-a permis fetei să intre în spital, dar aceasta s-ar fi dus de fapt la vestiarul de la subsol, de unde a ieşit cu o plasă şi s-a întros după câteva minute împreună cu trei prieteni. De data aceasta paznicul nu i-a mai permis fetei să intre în unitatea medicală, sub pretextul că aparţinătorii care erau de faţă începuseră să vocifereze.

În acel moment, tânăra a sunat-o pe mama sa, infirmieră în spitalul judeţean din Timişoara. Femeia a venit să rezolve problema şi a izbucnit o încăierare între ea şi agentul care nu-i lăsase fiica să o viziteze.

Cei doi angajaţi au depus plângere unul împotriva celuilalt, iar conducerea spitalului a deschis o anchetă internă.

„Se va constitui o comisie pentru a analiza aspectele petrecute, se va cere punctul de vedere tuturor celor implicaţi. În urma analizei efectuată de către comisie se va stabili exact ceea ce s-a întâmplat în seara respectivă. În funcţie de concluziile comisiei se vor stabili măsurile necesare. Toată lumea în spitalul judeţean trebuie să respecte regulamentele şi procedurile. Tot ceea ce se desfăşoară în cadrul instituţiei este bazat pe legalitate”, a declarat Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, pentru Tion.ro.


Un martor a filmat momentul violent:

Citește și: