Laura Petrescu
1671 vizualizări 19 oct 2018

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, scandalul a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, pe holul UPU, între două persoane din Costeşti, o femeie de 38 de ani, şi un bărbat de 46 de ani. Din verificări, femeia a folosit sprayul lacrimogen după ce a fost lovită de bărbat.

“Incidentul a pornit după ce, mai devreme, în Costeşti, copiii celor doi, ambii în vârstă de 13 ani, au avut o altercaţie. Unul dintre ei l-a împins pe celălalt, acesta s-a lovit de un calorifer şi apoi a ripostat şi l-a muşcat pe primul. Părinţii erau la spital cu copilaşii”, a declarat Amalia Călugăru, purtătorul de cuvânt al IJP Buzău.

Potrivit acesteia, femeia şi bărbatul au fost duşi la secţia de poliţie, pentru audieri.

Din imaginile apărute pe internet, se vede cum bărbatul o loveşte pe femeie cu pumnul, totul în faţa celor doi minori. Se dezlănţuie un conflict în toată regula pentru că un alt bărbat sare să o ajute pe femeie şi îi aplică agresorului câţiva pumni. Mai mullte persoane din apropiere intervin ca să-i despartă.

“În urma plângerii depuse s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, iar în privinţa folosirii sprayului lacrimogen o ne-am autosesizat şi facem verificări pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a mai spus Călugăru.

Poliţiştii au fost chemaţi de firma de pază a spitalului din Buzău. La sosirea oamenilor legii, personalul medical era în afara UPU, din cauza mirosului puternic din interior.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Foto: Captură

Citește și: