Loredana Ficiu
1077 vizualizări 23 nov 2018

Un bărbat de 80 de ani, din comuna Bulzeştii de Sus, judeţul Hunedoara, a murit, după ce a fost atacat de câinele vecinului său. Poliţiştii au deschis, joi, o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, Carla Strujan, incidentul a avut loc, miercuri, în satul Ruseşti, din comuna Bulzeştii de Sus. Bătrânul de 80 de ani a fi fost găsit lângă un gard, într-o baltă de sânge, după ce ar fi fost atacat de câinele unor vecini, care ar fi scăpat din lanţul cu care era legat şi l-a atacat în zona gâtului.

"Un bătrân în vârstă de 80 de ani, din comuna Bulzeştii de Sus, a fost găsit de către o altă persoană muşcat de câine. S-a făcut necropsia şi medicul legist a confirmat că decesul a survenit în urma muşcăturilor provocate de câine. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se stabili cauzele care au dus la acest deces, al cui este câinele", a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis un dosar de moarte suspectă.

Citește și: