Otilia Serescu
40 vizualizări joi, 15:33

În 19 martie 2019, judecătorii CAB au stabilit ca Gigi Becali să îi achite lui Florin Talpan suma de 30.000 de euro, reprezentând daune morale, în procesul deschis de juristul CSA Steaua.

Omul de afaceri a atacat decizia la instanţă supremă, care, joi, a dat un verdict în acest caz şi a stabilit ca dosarul să ajungă din nou pe masa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti şi să se rejudece.

„Admite recursul declarat de pârâtul Becali George împotriva deciziei civile nr. 271 A din 19 martie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti, Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează decizia recurată şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă”, a decis, joi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Florin Talpan l-a dat în judecată pe Gigi Becali pentru defăimare. Iniţial, procesul s-a judecat la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii de aici au stabilit ca omul de afaceri să îi plătească lui Tălpan 3.000 de euro daune morale. Decizia a fost atacată de Becali, iar instanţa superioară, respectiv CAB, a majorat cuantumul despăgubirilor de 10 ori, astfel că omul de afaceri ar fi trebuit să îi dea juristului CSA Steaua 30.000 de euro.

Momentan, Becali a scăpat de plata acestor daune, însă Curtea de Apel va da un verdict definitiv în acest caz.

 

Citește și: