Elvira Gheorghita
30263 vizualizări 8 nov 2015

UPDATE 18.20 Bogdan Enache, bateristul trupei goodbye to Gravity a decedat duminică seară, după ce a intrat în stop cardiorespirator în aeronava care îl transporta la o clinică din Elveţia şi care a fost întoarsă din drum, astfel că bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a ajuns la 45.

O altă victimă din Clubul Colectiv şi-a pierdut viaţa la Spitalul de Arşi din Capitală, astfel că numărul persoanelor decedate a ajuns la 44.

Persoana rănită în urma incendiului din Clubul Colectiv a murit în noapte de sâmbătă spre duminică, conform unor surse medicale. La Spitalul de Arşi au decedat, sâmbătă, alte trei persoane- Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani).

Conform medicilor, Alexandru Chelba era în stare gravă, având arsuri pe o suprafaţă mare din corp şi arsuri de căi aeriene.
Ceilalţi doi pacienţi decedaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani) şi Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) - aveau arsuri pe suprafeţe mari din corp şi arsuri de căi respiratorii.

Daniel Ciobanu a fost internat, în 30 octombrie, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corpului. Acesta trebuia să fie transferat joi, la un spital din Israel. Vineri, reprezentanţii Spitalului de Arşi, întrebaţi despre Daniel Ciobanu, au declarat că acesta este în stare foarte gravă şi a necesitat traheostomie de urgenţă.

Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Târziu, era în 30 octombrie în clubul Colectiv pentru a filma concertul trupei Goodbye to Gravity. Acesta avea 39 de ani, era tatăl a doi copii şi se ocupa şi de producţie audio-video, potrivit cumnatului acestuia, Andrei Ciobanu.

Ionuţ Cosmin Popescu avea arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului şi era de o săptămână în comă indusă. În 30 octombrie, Ionuţ Popescu era în clubul Colectiv împreună cu prietena lui, care a murit în acea seară.

Alte două persoane au murit, duminică dimineaţă, la Spitalul Floreasca. Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că au decedat Alexandra Rădulescu, care avea 26 de ani, şi un cetăţean turc.

Astfel, bilanţul persoanelor decedate în tragedia de la Colectiv a ajuns la 44, după ce sâmbătă au mai murit alte nouă persoane, două dintre acestea în Olanda.

Dintre pacienţii decedaţi, sâmbătă, în Capitală, trei erau internaţi la Spitalul de Arşi - Daniel Ciobanu (39 de ani), Ionuţ Cosmin Popescu (32 de ani) şi Alexandru Chelba (33 de ani), doi la Spitalul Floreasca - Adrian Popa (29 de ani) şi Elena Toader (30 de ani), unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti - Ionuţ Maior (27 de ani) şi unul la Spitalul ”Bagdasar Arseni”- Mavi Sterian (25 de ani).

Cele două victime care au murit în Olanda, unde fuseseră transferate sâmbătă, sunt o tânără italiancă, Tullia Ciotola, în vârstă de 20 de ani, care studia la Bucureşti prin programul Erasmus şi Florin Cristian Popescu, de 35 de ani, bodyguardul clubului Colectiv.

1. Ionut Popescu

2. Daniel Ciobanu, chitaristul trupei Prea Târziu, se numără printre cele şase persoane care au decedat sâmbătă, după ce au fost rănite în incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti. Mai multe detalii aici.

3. Ionuţ Maior, foto stânga

4. Alex Chelba, prietenul fotograf al lui Cabral, pentru care vedeta TV a organizat o campanie de ajutor şi a scris un text emoţionant pe blogul său, este cea de-a şaptea victimă de pe lista deceselor de astăzi. Mai multe detalii aici.

5. Florin Cristian Popescu, bodyguardul clubului Colectiv, era internat la Spitalul SRI, în stare critică, cu pronostic rezervat.

6. Tullia Ciotola. Presa din Italia a relatat despre ea că era studentă la Universita Orientale di Napoli şi se afla la Bucureşti în cadrul programului Erasmus. Tânăra a mers în clubul Colectiv în 30 noiembrie împreună cu alţi colegi din cadrul programului, doi spanioli, un turc şi un german. Atunci când a izbucnit incendiul, ea ar fi încercat să îşi găsească prietenii, dar bucăţi incandescente au căzut peste ea, tânără fiind transportată la spital cu arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului.

7. Serian Mavi. Avea 25 de ani şi lucra la Oracle, este de origine turcă. Conform unei utilizatoare de Facebook, sâmbătă ea se afla internată în stare gravă, intubată.
 

8. Elena Toader, 30 de ani

9. Adrian Popa

10. Alexandra Rădulescu, în vârstă de 26 de ani, care a decedat duminică, după ce a fost grav rănită în incendiul din 30 octombrie, era barmaniţă în clubul Colectiv. Vezi aici mai multe detalii.

11. Ayberk M., tânărul din Turcia decedat duminică dimineaţă la Spitalul Floreasca, unde era internat în stare gravă după tragedia din Clubul Colectiv, era student şi venise în România prin Programul universitar Erasmus. Vezi aici mai multe detalii.

VEZI AICI

Citește și: