Gandul.info
Mihaela Gidei
704 vizualizări 7 dec 2017

"Trebuie să fie un dosar neapărat? Am fost în calitate de regizor, producător. Fac un film şi mă interesează subiectul. Martor nu", a declarat Bobby Păunescu la ieşirea de la DNA

Întrebat dacă a fost citat în dosarul Elenei Udrea, acesta a răspuns: "Sper că nu, dacă dumneavoastră ştiţi altceva... Nu am nicio calitate, niciun fel. Nici martor, nici... Eu am dorit să ştiu, şi le mulţumesc foarte mult că au avut timp, să îmi explice cum se face o anchetă, informaţii la scenariu."

"Dacă eram în calitate de martor, vă spuneam, care era problema, aveam ceva de ascuns? Pregătesc mai multe filme, am anunţat la televizor. E vorba de 50 de ani din viaţa mea, o carte - cineva a scris o carte cu 50 de ani din viaţa lui, care se termină zilele astea. 50 de ani - perioada asta e o perioadă agitată. Eu am 60 de ani. Sper să mai vin aici de câteva ori, sper să mă mai primească. Si FBI din Statele Unite are un departament care-i sprijină pe cineaşti, atunci când au nevoie, când fac un film care are legătură cu munca celor care lucrează în FBI, unde poţi să contactezi, ei îţi dau informaţiile necesare, astfel încât să poţi să fii cât mai aproape de adevăr, altfel baţi câmpii. Faci un film, n-are nicio legătură cu realitatea, cei care lucrează în domeniu îşi dau seama că e o păcăleală. Eu n-am venit cu niciun avocat", a mai spus omul de afaceri.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că Bobby Păunescu, acţionar la postul B1TV, ar fi fost audiat, ca martor, în dosarul în care Elena Udrea este cercetată pentru infracţiuni în legătură cu un contract între Hidroelectrica şi o firma privată.

Citește și: