670 vizualizări 27 mai 2011

Premierul Emil Boc prezent, vineri, la Câmpina (Prahova), la inaugurarea unui bazin de înot, a jucat ping-pong în curtea de lângă clădirea în care se află bazinul, iar ministrul Turismului, Elena Udrea, a ţinut scorul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul Emil Boc a ajuns, vineri, la Câmpina, însoţit de ministrul Turismului, Elena Udrea, şi de preşedintele Carmerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pentru a inaugura primul bazin de înot realizat în cadrul programului "Bazine de înot" derulat de Compania Naţională de Investiţii.

Elena Udrea şi Roberta Anastase au venit îmbrăcate în roşu şi ţinând în braţe câte un buchet de trandafiri portocalii primiţi de la oficialităţi.

Înainte de inagurarea bazinului de înot, premierul Emil Boc a jucat ping-pong cu primarul din Câmpina, Horia Tiseanu, care este membru PDL.

Partida s-a desfăşurat în curtea de lângă clădirea unde se află bazinul de înot.

Pentru a juca ping-pong, Emil Boc a renunţat la sacou, iar de pe margine ministrul Elena Udrea a ţinut scorul, în final premierul fiind declarat câştigător.

Ministrul Turismului şi primarul din Câmpina, Horia Tiseanu, au tăiat apoi panglica de inaugurare a bazinului, a cărui construcţie a început în anul 2010, Udrea spunând că "PSD a eşuat într-un astfel de program".

Departamentul Corespondenţi, corespondenti@mediafax.ro

Citește și: