Ioana Sfârlea
1540 vizualizări 8 mar 2019

Cei patru copiii au fost loviţi cu biciul, pumnii şi picioarele, iar cel mai mic dintre ei a fost strâns de gât şi a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat o mână într-o sobă, potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, iar soţia lui era la serviciu.

„Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare.

În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, potrivit aceleiaşi surse.

Pe numele băratului a fost emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Faţă de agresor s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie, susţin procurorii.

Foto: Hepta

Citește și: