Andreea Tobias
Marian Buga - Mediafax
68 vizualizări 10 aug 2015

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei de Frontieră Arad, un bărbat din Bucureşti, în vârstă de 38 de ani, a fost prins cu acte false la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, de pe autostrada A1, bărbatul aflându-se într-un autocar ce ieşea din ţară.

Duminică seară, bucureşteanul a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate românească şi un permis de conducere românesc, însă poliţiştii de frontieră au constatat că documentele sunt false.

Suspectul a fost preluat imediat şi dus la sediul Poliţiei de Frontieră pentru verificări, constatându-se că pe numele său a fost emisă, de către autorităţile române, o alertă cu menţiunea “semnalare în vederea arestării şi predării sau extrădării”.

Bărbatul era dat în urmărire generală pentru că se sustrăgea de la executarea unei condamnări de nouă ani de închisoare pentru trafic de stupefiante.

Bucureşteanul a fost predat unei echipe a Poliţiei Arad, în vederea punerii în aplicare a mandatului de executare a pedepsei, în timp ce un alt dosar de cercetare penală a fost deschis pe numele său, pentru fals privind identitatea, complicitate la fals material în inscrisuri oficiale şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Citește și: