15268 vizualizări 12 dec 2011

Mălina Olinescu s-a sinucis în noaptea de duminică spre luni, sărind de la etajul 6 al blocului unde locuia, din zona Gării de Nord.

Cântăreţul Călin Geambaşu, sosit la faţa locului, a recunoscut brăţara pe care o purta Mălina la picior. El crede că a recurs acum la acest gest după ce s-a despărţit de iubitul ei. Artista ar fi ameninţat că îşi va lua viaţa."În relaţia cu iubitul ei n-a fost înţeleasă pe deplin. Glasul ei, sunt foarte fericit că va rămâne. Aşteptam din lună în lună să se întâmple aşa ceva. Fiindcă ne spune că o s-o facă", a spus Geambaşu, la faţa locului.

"Nu înţelegem nimic ce se întâmplă. Acum 3-4 ani spunea că o să facă lucrul asta. Din cauza faptului că este un om minunat, mult prea sensibil pentru lumea în care trăim. Acum două zile am fost la o emisiune cu ea, era extraordinar de fericită. Mălina zâmbea încontinuu. M-a invitat la ea acasa, aici în apartament, acum doua zile. Nu am mai fost de 6 luni la ea în apartament, era fericita că şi-a renovat casa", a mai spus cântăreţul.Citește și: