6018 vizualizări 5 oct 2014

Descindere electorală a premierului Ponta la mănăstirea Sâmbăta de Sus, prilej cu care candidatul la preşedinţie s-a pozat cu un bărbat imobilizat la pat şi a postat imaginea pe contul de Facebook.

Premierul Victor Ponta a ajuns, duminică, în jurul orei 11.00, la Mănăstirea Brâncoveanu din localitatea braşoveană Sâmbătă de Sus, pentru a asista la slujba religioasă oficiată de Patriarhul Daniel.

Ponta a venit alături de soţia sa, Daciana, şi de fiica lor, Irina.

După terminarea slujbei religioase, Ponta s-a salutat şi a vorbit cu oamenii, iar la un moment dat a văzut în mulţime un bărbat imobilizat într-un pat cu rotile, el mergând la acesta. Bolnavul i s-a plâns premierului că medicamentele de care are nevoie sunt prea scumpe şi că la farmacii, de unde ar trebui să le ia gratuit, i se spune că nu sunt. „Medicamentele mele pentru o lună sunt 700 de lei. Nu le decontează. Casa spune că sunt gratuite (n.r. - medicamentele), dar când te duci la farmacie zic că nu le au. Vă rog din suflet faceţi ceva şi pentru mine!”, a spus bolnavul.

Ponta l-a întrebat pe bărbat cum îl cheamă şi l-a asigurat că va încerca să găsească o soluţie.

”Cum vă cheamă? ... Aurel Călin de la Victoria. Mâine dimineaţă o să vină şeful de la Casă (n.r. - Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) să vă întrebe exact care sunt medicamentele...”, i-a spus premierul bărbatului, care i-a solicitat lui Ponta să trimită o comisie şi a menţionat că de 27 de ani este imobilizat la pat.

Victor Ponta s-a grăbit să posteze pe Facebook imaginile cu bărbatul bolnav, iar postul RTV a anunţat „clipe uimitoare” cu Victor Ponta, „alături de un bărbat pe targă”:

 

Citește și: