54 vizualizări 13 feb 2008

Între Valentine’s Day si Dragobete, Apropo.ro dă startul celor mai inedite căsătorii de probă ce pot fi folosite ca dovadă de amor: căsătorii online cu certificat de căsătorie, martori, album de nuntă, invitaţi şi premii.

Utilizatorii de internet care accesează casatoriionline.apropo.ro între 14 şi 24 februarie se vor putea căsători de probă în doar cinci minute, urmând trei paşi simpli care vor face căsătoria lor virtuală cât mai apropiată de una reală: certificatul de casatorie, albumul de nuntă şi trimiterea invitaţiilor.

Folosind numele lor si al persoanei cu care doresc sa se casatorescă, internauţii vor completa un certificat de căsătorie ce va fi validat de doi prieteni in calitate de martori, îşi vor construi propriul album de căsătorie adaugându-şi pozele în fotografii celebre de nuntă  şi pot trimite, la final, invitaţii prietenilor.

Darul de nuntă, element tradiţional în cadrul oricărei căsătorii, constă într-un weekend de miere la Paris pentru două persoane, oferit utilizatorului care are la nuntă cel mai mare număr de invitaţi confirmaţi.

Pot alege să se căsătorească atât cei care doresc să îi facă o surpriză deosebită sufletului pereche declarându-i iubirea în faţa prietenilor invitaţi, cât şi cei care sunt deja căsătoriţi şi vor să repete experienţa căsătorindu-se simbolic cu aceeaşi persoană.

Cei care doresc o repetiţie pentru evenimentul real sau cei care doresc să se căsătoreasca de probă cu o vedetă pot apela la o casătorie virtuală.

Citește și: