Oana Ghita - Mediafax
649 vizualizări 24 aug 2013

Filmările pentru "Liceenii 2000", de Cristina Jacob, continuă cu cascadorii impresionante - vineri seară, o maşină a plonjat în apele Mării Negre, întreaga acţiune fiind instrumentată de o echipă de profesionişti, informează reprezentanţi ai MediaPro Pictures.Maşina cu un singur pasager a urcat pe un pod cu o viteză de aproximativ 60 de kilometri pe oră şi a căzut în apele mării.

Cascadorul Răzvan Puiu, care a condus maşina crede că aceasta a fost cea mai grea sarcină pe care a avut-o pâna acum. "Nu sunt superman, sunt om ca şi voi, doar că am pregătirea, materialele necesare, echipa, ştiu ce să fac cu toate astea. N-a fost simplu - înălţime mare, apa mica, şocul mare la aterizare, dar cu echipamentul, pregătirea şi setările necesare, te duci acolo unde trebuie", a declarat acesta.

Autoturismul avariat în totalitate a fost pregătit aproape o lună pentru această scenă care a durat câteva secunde. Tot pentru această scenă, echipa de producţie a filmului a construit special un pod artificial în mare, care să devină rampa de lansare la apă a maşinii.

Filmul "Liceenii 2000", regizat de Cristina Jacob, ("În film la Naşu'"), promite să devină emblematic pentru generaţia actuală de adolescenţi. Pelicula este povestea a trei fete frumoase, care pleacă într-o escapadă la mare chiar înainte de a susţine examenul de bacalaureat. Filmările se vor încheia la începutul lunii septembrie, iar în rolurile principale, spectatorii le vor regăsi pe Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda.

Citește și: