Silviu Bănilă
46885 vizualizări 28 oct 2014

Cele două cupluri au ales să divorţeze şi au depus documentele necesare la Serviciul de Stare Civilă, la doar două luni de la căsătorie. Unul din cupluri s-a căsătorit în luna iunie a acestui an, iar celălalt în august. Însurăţeii aveau vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani.

Reprezentanţii Serviciului de Stare Civilă au precizat că în 2014 au primit 31 de dosare depuse pentru desfacerea căsătoriei. În cazul a 23 din ele s-a pronunţat deja divorţul. Cei care vor să se despartă plătesc suma de 500 de lei pentru întocmirea actelor de divorţ, scrie botosaninews.ro.

„La divorţul de comun acord nu se comentează şi nu intru nici eu în amănunte din două motive: este problema omului, iar în al doilea rând nu am unde consemna aşa ceva. Fie s-au cunoscut prea puţin sau sunt cazuri în care stau cinci-şase ani împreună cu cineva, iar după aceea o hârtie ţi se pare că îţi schimbă viaţa şi întorci foaia pentru o prostie”, a declarat Constantin Gabur, şeful Serviciului Stării Civile din cadrul Primăriei Botoşani.

 

Citește și: