Gandul.info
Loredana Ficiu
733 vizualizări 9 nov 2017

Graţiela Manciu, profesor la Colegiul Tehnic Motru, a observat, lângă o tarabă din piaţă, un portofel în care erau acte, 870 de lei şi carduri bancare.

Femeia în vârstă de 38 de ani a mers direct la Poliţie.

”A adus, joi, la sediul Poliţiei din localitate, un portofel pe care îl găsise în zona pieţei şi care conţinea acte de identitate, carduri bancare, precum şi suma de 870 de lei, pentru a fi returnat proprietarului.Poliţiştii au stabilit că proprietara portofelului este o femeie de 30 de ani, din Drobeta Turnu Severin. La scurt timp, femeia a fost identificată şi invitată la sediul Poliţiei Municipiului Motru, unde i-a fost predat portofelul, chiar de către persoana care l-a găsit”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu.

În luna octombrie, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Mehedinţi, a predat la Poliţie, un portofel plin cu bani pe care l-a găsit tot pe o stradă din municipiul Motru. Bogdan Stănulescu a aflat la secţie că portofelul în care se aflau 700 de euro aparţine unui preot.

Citește și: