183 vizualizări 13 aug 2019

Surse din anchetă spun că zilele trecute un poliţist din satul Dorna Candrenilor a văzut femeia, care era gravidă. Marţi, acesta a semnalat că femeia pare să fi născut, dar nu există niciun copil.

Mai multe echipaje de poliţie şi un procuror au descins la locuinţa femeii şi au găsit pruncul mort, într-o pungă, în curte, la ora transmiterii acestei ştiri fiind făcute cercetări pentru a stabili dacă fătul s-a născut viu sau mort.

Naşterea ar fi avut loc în timpul nopţii de luni spre marţi.

Vecinii spun că nu este exclus ca mama să fi fost cea care a născut şi a omorât copilul, însă acest lucru urmează să fie stabilit de anchetă.

De asemenea, sunt informaţii că femeia nu ar fi la prima sarcină în urma căreia pruncii au dispărut, mama fiind audiată.

Femeia acuzată de pruncucidere este inginer la o companie multinaţională şi are trei copii.

Procurorii au date că bebeluşul găsit asfixiat în pungă s-a născut viu şi a fost ucis de mamă

Primele concluzii ale anchetatorilor în cazul bebeluşului găsit asfixiat într-o pungă, într-o gospodărie din Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, arată că micuţul s-a născut viu şi că a fost ucis de mamă, aceasta fiind cercetată, transmite corespondetul Mediafax. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a anunţat, marţi, într-un comunicat de presă, că cercetările continuă în cazul bebeluşului găsit asfixiat într-o pungă, în curtea unei gospodării din Poiana Negrii, localitatea Dorna Candrenilor, judeţul Suceava. Bebeluşul s-ar fi născut viu şi ar fi fost omorât de mamă.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă”, se arată în comunicatul procurorilor.

Din datele pe care le deţin anchetatorii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis şi ascuns.

„Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau", se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Citește și: