Luiza Paraschivu
89 vizualizări 1 nov 2019

Băiatul de 12 ani, dat dispărut în Olt, a fost găsit într-o casă părăsită

Băiatul de 12 ani, care a fost dat dispărut de asistenta maternală în grija căreia se află, a fost găsit sâmbătă dimineaţa, într-o casă părăsită din oraşul Potcoava, judeţul Olt.

Potrivit Poliţiei Olt, copilul nu a fost victima vreunei infracţiuni.

„Minorul Groza Cristin Constantin a fost găsit în această dimineaţă (sâmbătă dimineaţă-n.r.), în jurul orei 7.00, pe raza oraşului Potcoava, într-o dependinţă a unei case nelocuite, fără a fi victima vreunei infracţiuni. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Slatina pentru efectuarea de investigaţii medicale“, a anunţat IPJ Olt.

Zeci de poliţişti, jandarmi şi pompieri l-au căutat pe copil aproape 12 ore, fiind folosit şi un aparat cu termoviziune.

Ştire iniţială

Potrivit IPJ Olt, femeia din Potcoava a sunat vineri la 112 şi a spus că băiatul pe care îl are în plasament nu a ajuns acasă de la şcoală.

Copilul se numeşte Cristian Constantin Groza şi este elev la Liceul „Ştefan Diaconescu” din Potcoava, iar vineri a plecat din timpul orelor de curs şi nu a mai revenit la şcoală, dar nu a ajuns nici acasă.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Potcoava, au fost sesizati de o femeie din localitate, cu privire la faptul că minorul Groza Cristian

Constantin, de 12 ani, în jurul orei 16.20 in timp ce se afla in timpul orelor de curs la Liceul Ştefan Diaconescu Potcoava, a părăsit sala de clasa, fara a mai reveni la scoala sau la domiciliu”, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Potrivit poliţiştilor, copilul se afla în plasament la asistenta maternală din Potcoava şi nu este pentru prima data când băiatul pleacă de la locuinţa acesteia.

Semnalmente copilului sunt: înălţime 1,30 m, greutate aproximativ 35 de kg, păr şaten, faţa ovală, ochi căprui. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni şi bluză de trenig de culoare neagră, cu bandă reflectorizantă pe braţe şi picioare şi încălţăminte sport de culoare neagră, cu dungi albe.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Olt, apelând numărul unic de urgenţă 112.

 

Citește și: