2905 vizualizări 14 aug 2019

Gheorghe Ignat şi Constantin Luca, de 26, respectiv 24 de ani, au fost condamnaţi la câte 8 ani şi 8 luni de închisoare cu executare după ce au abuzat sexual o femeie cu probleme psihice. Totodată, Cei doi vor trebui aceştia vor trebui să-i achite daune de 20.000 de lei victimei, scrie Ziarul de Iaşi.

Agresiunea sexuală, pe care violatorii au recunoscut-o, a avut loc pe 21 aprilie. Agresorii au consumat alcool la casa unui prieten şi după au decis să meargă la casa femeii de 55 de ani despre care ştiau că are probleme psihice şi locuieşte singură. Cei doi au spus că au mers la aceasta deoarece ştiau că, de-a lungul anilor, femeia ar mai fi fost violată şi de alţi bărbaţi.

Indivizii au intrat în casa femeii, au dezbrăcat-o şi au ameninţ-o cu moartea. Totodată, i-ar fi spus victimei că dacă se împotriveşte vor chema alţi 6 bărbaţi să o violeze. Cei doi au întreţinut separat, dar şi concomitent, raporturi sexuale cu victima. După ce au plecat, femeia a povestit unei rude prin ce a a trecut.

„Au au recunoscut detaliat acuzaţiile care li se aduc, contestând doar faptul că ar fi violat victima concomitent şi că în realitate doar s-ar fi uitat pe rând, unul la celălalt cum viola victima“, ar fi declarat agresorii.

Ulterior, la proces, cei doi au recunoscut violul simultan. „Modul în care inculpaţii au acţionat este unul terifiant, aproape desprins din filmele de groază în care inculpaţii sparg geamurile locuinţei şi surprind deodată victima din somn pe care o dezbracă complet şi o penetrează concomitent anal, vaginal, apoi şi separat, adresându-i-se cu «taci f..», punându-i mână la gură şi ameninţând-o că dacă se mai împotriveşte mai cheamă alţi 6 bărbaţi să o violeze“, a precizat judecătorul de caz.

Citește și: