Loredana Ficiu
882 vizualizări 8 iul 2019

Potrivit Poliţiei Gorj, bărbatul de 26 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, precum şi de distrugere, a fost prins, luni, în trafic, pe DN68.

„În continuarea cercetărilor în cauza penală privind săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violente şi distrugere, fapte comise la data de 2 iulie asupra unui bărbat de 42 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de către persoane necunoscute, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale Gorj au acţionat, luni, pe raza municipiului Deva, judeţul Hunedoara, pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat de 26 de ani, din comuna Veţel, judetul Hunedoara, bănuit de comiterea infracţiunilor. Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 68”, a declarat, corespondentului Mediafax, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost dus la sediul IPJ Gorj, pentru continuarea cercetărilor.

Poliţiştii continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a comis fapta şi identificarea celuilalt bărbat implicat în scandal.

Un bărbat din Târgu-Jiu a fost bătut, la începutul săptămânii trecute, de două persoane care l-au lovit cu pumnii şi picioarele, dar care au folosit şi o rangă.

Citește și: