976 vizualizări 7 aug 2019

„Vă dau un element în plus. A fost găsit şi se expertizează în acest moment datele dintr-un alt telefon”, a spus avocatul, adăugând că este vorba despre un telefon şi o cartelă pe care le-a folosit Dincă pentru a suna familia Luizei.

Potrivit lui Tonel Pop, telefonul a fost găsit la o familie despre care a refuzat să dea date.

Avocatul a adăugat că joi s-ar putea afla ce se află pe laptop, în aparatul de fotografiat, în cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă şi, dacă va fi timp, şi în cea de-al patrulea.

„Informaticienii DIICOT procesează continuu toate datele, le prelucrează pentru a putea fi deschise mâine. Prelucrarea acestor date necesită timp, urmând ca mâine să se deschidă materialul extras şi cred că în funcţie de hotărârea pe care o va da Parchetul s-ar putea ca DIICOT să iasă într-o conferinţă de presă şi să vă explice de ce categorie sunt acele date”, a spus Pop.

În ce priveşte telefonul Luizei, avocatul a afirmat că nu poate spune nimic despre acesta, în timp ce despre telefonul Alexandrei a declarat că acesta nu a fost deocamdată expertizat din punct de vedere informatic, ci numai în privinţa probelor biologice.

 

Citește și: