Mihaela Gidei
1457 vizualizări 27 nov 2019

El este bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu. A apărut la „Acces Direct” chiar după fapta abominabilă - VIDEO

DIICOT a anunţat că Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimelor de la Caracal, în care două adolescente, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, au dispărut fără urmă, ar fi avut un complice. Acesta a fost reţinut.

Citiţi continuarea...

Cazul din Caracal. Mama Luizei Melencu spune că îl cunoaşte pe bărbatul reţinut pentru că i-ar fi violat fiica

Monica Melencu, mama Luizei Melencu,tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, de pe o stradă din Caracal, a reacţionat după ce DIICOT a anunţat că a reţinut un nou suspect care ar fi violat-o pe fată. Monica Melencu spune că îl ştie pe bărbat şi este de părere că a fost forţat să recunoască.

Citiţi continuarea...

Ştirea iniţială. Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenţia DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, izar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, ştiinţifice şi testimoniale, pentru a formula acuzaţii oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violenţă pe Melencu Luiza, care aştepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal şi a fost surprins de inculpatul reţinut”, transmite Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

Potrivit lui Hosu, bărbatul a observat-o pe Luiza Melencu secherstrată în maşină. El făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă.

Atunci când a fost reţinut, a spus anchetatorilor că i-a cerut lui Gheorghe Dincă să intreţină relaţii sexuale cu tânăra.

 

Citește și: