402 vizualizări 8 aug 2019

Procurorii DIICOT au anunţat că au finalizat percheziţia informatică asupra unui laptop, unui aparat foto, a două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă şi a avocatului acestuia, urmând ca datele obţinute să fie analizate.

Procurorii DIICOT precizează, într-un comunicat de presă remis Mediafax, că percheziţia de joi, de la casa lui Gheorghe Dincă, a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineaţa zilei de vineri, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului acestuia.

„În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR", arată DIICOT.

De asemenea, procurorii DIICOT - Structura Centrală au audiat mai multe persoane şi au efectuat activităţi de urmărire penală.

Citește și: