1113 vizualizări 15 aug 2019

„E distrusă (mama sa, n.r). Legat de mama mea o să fie nişte declaraţii. (...) Eu nu scuz, dacă e adevărat ceea ce a făcut nu o să-l iert. Nu am cuvinte să mă exprim dacă e fapta, să fim înţeleşi. Mama mea nu are nicio legătură. Nu a lucrat niciodată - nici tatăl - în Bari sau pe lângă Bari sau în zona de sud. Nu există aşa ceva. Mama mea a lucrat până în ultima zi - acte au fost depuse la autorităţi - a lucrat cu carte de muncă într-un restaurant. Nu în zona Bari”, a declarat fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Daniela Dincă a mai spus că tatăl său nu i-a lovit niciodată.

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. (...) Niciunul nu e implicat în niciun trafic. Şi se poate verifica. (...) Eu ştiu că lucra într-un service, nu lipsea niciodată, mai mult de ora 10-11 nu stiu să fi plecat. (...) În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere şi al familiei, am fost foarte şocaţi să aflăm această faptă. Se pare că până în momentul de faţă sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinţii ăia, pentru că oricum sunt mai distruşi decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră”, a mai spus aceasta.

Fiica principalului suspect al crimelor din Caracal spune că vrea să fie încheiată ancheta ca să-şi poată privi tatăl: „Aş vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut şi dacă s-a gândut o clipă la acei copii şi la copiii lui”.

 

Citește și: