Florin Jinga
1501 vizualizări 18 feb 2019

Nor Aden Hamada a fost reţinut dumincă pe aeroportul din Gatwick, în cazul românului ucis în noaptea de Revelion, la Londra. Acesta a fost dus la o secţie de poliţie şi interogat, înainte de a fi pus oficial sub acuzare, informează Ilford Recorder.

Reamintim că poliţia britanică a anunţat luna trecută că trei bărbaţi, cu vârste de 20, 23 şi 25 de ani, au fost arestaţi pentru uciderea lui Tudor Simionov (33 de ani) care lucra ca agent de securitate la un club din Londra.

Primul suspect, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat singur la sediul Poliţiei din capitala Marii Britanii. Cel de-al doilea bărbat, 20 de ani, a fost arestat la o adresă din nord-vestul Londrei, în cursul dimineţii, iar al treilea, de 23 de ani, în Hammersmith, în vestul capitalei britanice.

Anchetatorii urmăresc în continuare un alt individ periculos, Ossama Hamed (25 de ani).

Detectivul Garry Moncrieff, coordonatorul investigaţiei, l-a descris pe Hamed drept "un individ periculos care trebuie arestat". "Oricine l-a văzut sau ştie ceva despre locul în care s-ar afla trebuie să contacteze Poliţia imediat", a spus Moncrieff.

Poliţia britanică a arestat un al patrulea individ în cazul canotorului român ucis la Londra de Revelion

Tudor Simionov, românul care şi-a pierdut viaţa într-un tragic incident din Londra, petrecut în noaptea de Revelion, în jurul orei ocale 5:30, încercând să oprească un grup de indivizi care au vrut să intre fără invitaţii la o petrecere exclusivistă, era canotor.

El a practicat şi kickboxing-ul, sport care l-a ajutat să ia mai uşor contact cu lumea bodyguarzilor. Simionov plecase în Anglia pentru a urma cursuri de Masterat, visul său fiind acela de a deveni CEO, după cum a povestit pentru ProSport Ani Mironov.

Foto: Metropolitan Police

Citește și: