Florin Jinga
1946 vizualizări 8 apr 2019

Imaginile în care alpaca Pablo se urcă într-un autobuz au fost postate pe contul de Facebook deschis special de cei doi soţi pentru animal, Pablo the alpaca.

Filmuleţul este însoţit de următorul comentariu: „Mirosea puţin în autobuz, dar m-am obişnuit repede. Glumesc, desigur. Sunt o alpaca cu simţul umorului”.

Animalul a urcat, alături de soţia lui Marian Godină, într-unul din noile autobuze ale Braşovului, scrie Braşov Metropolitan.

Acum, soţii Godină riscă să fie amendaţi, din cauză că, potrivit regulamentului din mijloacele de transport ale regiei de transport public din Braşov, este interzisă introducerea şi transportul de către călători în mijlocul de transport public local a păsărilor sau animalelor vii, altele decât câinii. 

Mai exact, art. 64, pct (h) al regulamentului prevede că „Introducerea şi transportul de către călători în mijlocul de transport public local a păsărilor sau animalelor vii, altele decât câinii, constituie contravenţie în domeniul serviciului public de transport persoane prin curse regulate următoarele fapte comise de călători“.

Acelaşi regulament prevede că amenzile pentru încălcarea acestei prevederi sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei.

Foto: Captură

Citește și: