Gabriela Ghitcuta
2809 vizualizări 7 dec 2016

"În cursul zilei de astăzi, 7 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, prin care a fost condamnat la 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de cămătărie şi şantaj în anul 2012, în municipiul Bucureşti. De asemenea, pe numele acestuia era emis şi un mandat de arestare preventivă într-o altă cauză de cămătărie şi şantaj, instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis agenţiei de presă MEDIAFAX.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că este vorba despre Emil "al lui Caran", unul dintre liderii clanului cu acelaşi nume, căutat pentru zeci de fapte de şantaj şi cămătărie.

Aceasta era urmărit din luna iunie a acestui an şi a fost găsit, miercuri, într-o locuinţă din sectorul 3 al Capitalei, în care avea improvizată o ascunzătoare de tip "tunel". Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, tunelul pornea din peretele exterior al saunei, intrarea fiind disimulată cu plăci de lemn.

Citește și: