Florin Jinga
1426 vizualizări 16 iun 2019

Hotărârea judecătorească a fost pronunţată de Tribunalul Satu Mare într-un dosar al procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare şi priveşte o crimă comisă pe 26 noiembrie 2018 de Nicolae Meheş, un fost miner de 62 de ani din localitatea Oraşu Nou Vii, comuna Oraşu Nou, căreia i-a căzut victimă un pensionar în vârstă de 84 de ani din Baia Mare, scrie Presa SM.

Meheş a fost trimis în judecată pe 18 martie 2019 şi şi-a recunoscut fapta.

Victima este un bărbat, identificat doar cu iniţialele C.V., în vârstă de 84 de ani, cu domiciliul în oraşul Baia Mare. Bărbatul era vecin cu ucigaşul, Nicolae Meheş, un fost miner, în vârstă de 62 de ani.

Totul a început după ce a izbucnit un scandal spontan, criminalul ar fi înjunghiat victima cu un cuţit, iar la un moment dat i s-ar fi părut că din victimă ar fi sărit o bucată de metal. Crezând că victima ar fi o fiinţă extraterestră, criminalul i-a pus corpul pe masă şi l-a tranşat. 

Într-un moment de luciditate, Nicolae Meheş a sunat singur la 112 şi a anunţat că şi-a omorât vecinul, după care l-a tranşat. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au rămas îngroziţi de ce au văzut. Corpul victimei era decapitat, iar membrele erau desprinse de corp.

În ziua cumplitei crime, în timp ce victima se afla la domiciliul inculpatului, pe fondul consumului de alcool, inculpatul i-a aplicat lovituri cu cuţitul, care au provocat decesul victimei, susţin procurorii.

Citește și: