528 vizualizări 8 apr 2019

„Vei fi găsit vinovat! Nu vei scăpa! Să ne spui şi nouă cum de meriţi tu atâta protecţie? Din banii cui?", a strigat manifestantul la uşa locuinţei lui Ion Iliescu.

Protestatarul Marian Moroşanu, cunoscut şi sub porecla de „Ceauşescu”, a montat, în noaptea de duminică spre luni, şi un vas de WC pe sigla PSD de la sediul din Bucureşti al partidului. Acesta a filmat toată acţiunea şi a postat video pe contul său de Facebook. Pe vasul de toaletă, care conţinea şi un sul de hârtie igienică, era inscripţionat un mesaj obscen la adresa formaţiunii conduse de Liviu Dragnea, potrivit imaginilor filmate de protestatar.

El nu este la prima acţiune de acest fel. Pe 1 aprilie, când Ion Iliescu a fost internat în spital din cauza unei afecţiunii cardiace, protestatarul Marian Moroşanu a fost la spitalul unde era fostul preşedinte, încercând să-i aducă acestuia o pereche de cătuşe. Manifestantul a făcut atunci un live pe Facebook din curtea Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu Bucureşti.

Un alt incident a fost la începutul lunii februarie, când „Ceauşescu” l-a huiduit pe Liviu Dragnea, după ce a ieşit din sediul AMR unde a discutat cu primarii despre bugetul pe 2019. Acesta i-a strigat lui Dragnwa „la puşcărie!”. În replică liderul PSD a răspuns: „La puşcărie să mergi tu, securilă”.

Citește și: