Andreea Unturica - Mediafax
Kiss Edit
743 vizualizări 5 oct 2013

Cele mai scăzute temperaturi din această toamnă, în judeţul Covasna, au fost înregistrate, sâmbătă dimineaţă, la Întorsura Buzăului unde termometrele au indicat aproape minus 7 grade Celsius, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit meteorologilor, noaptea a fost geroasă în mai multe localităţi din judeţul Covsna, unde temperaturile au coborât sub zero grade, fiind înregistrate temperaturi între minus 6 şi minus 2 grade Celsius.

Reprezentanţii Dispeceratului Staţiei de meteorologie de la Întorsura Buzăului spun că valorile de temperatură au coborât, sâmbătă dimineaţă, la ora 7.00, până la minus 6,7 de grade Celsius la Întorsura Buzăului, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură înregistrată în această toamnă în zonă.

La ora 10:00, s-au înregistrat minus 2,9 grade la Întorsura Buzăului, minus 1,7 la Sfântu Gheorghe, minus 1,3 la Baraolt şi minus 0,9 grade la Târgu Secuiesc.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă termometrele au indicat minus 36 grade Celsius.

Citește și: