Dragos Suciu
2390 vizualizări 2 dec 2018

Un grup de copii din judeţul Olt, cu vârste între 11 şi 14 ani, însoţiţi de un profesor, a venit la Alba Iulia pentru a sărbători Ziua Naţională, însă nu aveau cazare şi au hotărât să înnopteze în Catedrala Reîntregirii Neamului. Unui copil i s-a făcut rău azi-noapte, iar grupul a fost dus la un colegiu transformat provizoriu în spital.

Ambulanţele SMURD ajung la Catedrala Reîntregirii Neamului

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba au declarat corespondentului Mediafax, că grupul respectiv dormise în catedrală şi în noaptea precedenttă. Copil căruia i s-a făcut rău a fost dus la spital pentru investigaţii. Ceilalţi 21 de copii şi profesorul au fost conduşi la Colegiul Naţional ”Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, unde fusese amenajat un spital de linia întâi. Aici li s-a oferit cazare şi masă.

Copiii din Catedrală

Grupul este din judeţul Olt. Urmează să se cerceteze cum de copiii, cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, au venit la Alba Iulia fără cazare.

Copiii din Catedrală

La Catedrala Reîntregirii Neamului din Alba Iulia au ajuns mai multe autospeciale SMURD, iar toţi copiii au fost evaluaţi.

Evacuare copii

 

Citește și: