Ionela Banarescu
1051 vizualizări 30 nov 2018

Smiley

“Momentul în care creezi o piesă, un cântec, atunci se opreşte timpul! Şi ăla e un moment de bucurie pură care nu are legatură cu lumea în care trăim cu societate, reguli, ego sau mai ştiu eu ce.”

Smiley, artist

Fabiani Prcsina

“Fiecare zi e un dar dat de Dumnezeu şi fiecare zi pe care - cum să spun - o am traită, e o zi frumoasă. Niciuna nu este pierdută, decât în cazul în care nu râd. Ziua în care nu râd e o zi pierdută!”

Fabiani Prcsina (15 ani) declarat cel mai bun tânăr pianist din lume la 11 ani, orfan

Cosmin Rotărescu

“Fericirea mea e familia. Altceva nu poate fi. Soţia şi fetele mele. Asta e fericirea mea!”

Cosmin Rotărescu, fondator “United Autism”, tatăl unei fetiţe cu autism

Emilia Popescu

“Am trăit sentimentul ăsta atunci când alăptam, în unele momente când eram pe scenă sau când am fost atât de îndrăgostită încât zburam…”

Emilia Popescu, actriţă

Ioana Drăgan

“Cea mai fericită zi din cariera mea a fost când am operat pentru prima dată intrauterin o pereche de gemeni şi a fost un moment… wow !”

Ioana Drăgan, specialist în chirurgie intrauterină

Amalia Enache

“Clipa foarte concretă în care copilul abia născut era la mine în braţe, pe pieptul meu şi a fost ceva… a fost ceva ….da…!!!!”

Amalia Enache, jurnalist

Florin Leca

“Mă număr printre românii fericiţi care vin în fiecare zi cu plăcere la muncă. Momente fericite?! Când revezi un pacient la un an de zile, de exemplu, după o operaţie complicată şi vezi că s-a vindecat, vezi ca e bine. În fiecare zi în care eşti sunat şi ţi se spune: ştiti, Piersicuţa e bine, Billy Boy e bine…”

Florin Leca, cardiolog veterinar

Adela Popescu

“Când mă culc şi mă rog… îmi imaginez aşa, pe rând, pe toţi cei pe care îi iubesc şi mi-i pun aşa într-o buclă frumoasă de lumină şi zic “Doamne, nu vreau decât ce se întâmplă acum!”

Adela Popescu, actriţă

Sebastian Crăciun

”Viaţa e ca un bumerang. Primeşti ceea ce dai. Şi cum eu ştiu că dau sau mă străduiesc să dau iubire şi pozitivitate, îmi place să cred că primesc exact ceea ce dau şi că oamenii se strâng în jurul meu doar cei care merită să fie şi cei cu care rezonez pe acest plan al pozitivului.”

Sebastian Crăciun (15 ani) poet , bolnav de tetrapareza spastică

Irina Reisler

“Cred că pot să spun cu toată gura şi cu toată inima mea că sunt o femeie împlinită, fericită, am un bussines frumos, am o familie extraordinară! Toate lucrurile acestea le-am primit prin munca mea şi prin crezul ca viaţa e frumoasă!”

Irina Reisler, antreprenor

gen.Ion Dobran

“Zi cu zi se cucereşte!… Nu te iartă timpul, se-nscrie - şi la voi se-nscrie timpul - d-aia trebuie să profitaţi de anii ăştia care sunt cei mai frumoşi de fapt, pe la 25 -30 de ani aşa! Hai să facem o poză! Hai cu viitorul ţării!” (îi ia de braţ râzând pe cei trei tineri piloţi, doi băieţi şi o fata, veniţi să îl felicite in ziua cand a implinit 99 de ani)

General Ion Dobran (99 de ani) erou de razboi, as al aviaţiei în al Doilea Război Mondial

 

Citește și: