Loredana Ficiu
301 vizualizări 21 mar 2019

În momentul în care a ajuns în Piaţa Palatului Culturii din Iaşi, Robert, un agent din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) i-a adresat iubitei sale, Ilaria, întrebarea cea mare, dacă vrea să îi fie soţie.

Toată întâmplarea a fost regizată, miercuri, de luptătorul SAS şi de câţiva colegi, "complici" la acest moment.

Fata, care este agent în cadrul Secţiei 6 din cadrul Poliţiei municipiului Iaşi, a spus ”Da”, în aplauzele celor prezenţi.

”A fost chemată la «intervenţia» vieţii ei. O poliţistă din Iaşi a fost solicitată la o intervenţie 112 în plin centrul Iaşiului. Ce nu ştia ea era faptul că iubitul ei, tot poliţist, i-a pregătit o surpriză de proporţii, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele şi casă de piatră!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook „Poliţiştii au umor”. Videoclipul a fost şters ulterior. 

Motivul pentru care înregistrarea a fost ştearsă este legat de recţiile negative ale unor utilizatori pe Facebook.

„La solicitarea colegului de la SAS care şi-a cerut iubita în căsătorie, am decis să şterg postarea. Se pare că nu suntem pregătiţi ca naţie să vedem aşa ceva. Ne place când vedem la alţii, dar dacă vedem la noi începem şi înjurăm. Sau aruncăm cu noroi. Să ştiţi că în alte ţări se întâmplă frecvent asta şi nimeni nu aruncă cu mizerii în spatiul online. Ne place când vedem că politiştii dansează în uniformă, dar nu la noi. Ne place când vedem poliţişti care încing o miuţă în timpul programului, dar nu la noi. Orice e frumos, la alţii, dar când ai noştri fac asta, devenim nişte ipocriţi mâncaţi de ură şi venin. Să nu vă mai miraţi când poliţiştii nu sunt "ca afară". Comportamentul unor "plătitori de salarii" ii determină să nu fie aşa cum ne dorim. Nu a sunat nimeni la 112 ca să o determine pe colega mea să se afle acolo, i s-a spus doar "că are un apel 112". Dispecerul sectiei nu este unul şi acelaşi cu cel de la STS. Nu a fost afectată nici activitatea poliţiştilor, nici siguranţa publică. Aşa suntem noi, ne place circul, ne plac micii, găleţile, pomenile electorale. Ne miră însă oamenii frumoşi, care vor să schimbe mentalităţi, să iasă din tiparul lui "garcea", cu care v-au obisnuit cei de la Vacanţa Mare. Aş vrea să îi intreb pe "plătitorii de salarii", voi la muncă vă răhăţiţi în timpul programului? Fumaţi? Staţi pe facebook? Mâncaţi? Respiraţi?”, este mesajul paginii „Poliţiştii au umor”. 

Foto: Facebook/Matei Nicolae

Citește și: