Izabela Cutieru
1172 vizualizări 28 mar 2019

Modificarea se va putea realiza numai în măsura în care mai sunt locuri disponibile, atât la trenurile Interregio (în limita locurilor disponibile), cât şi la trenurile Regio, în limita capacităţii maxime acceptate la transport.

Pentru îmbarcările din staţii cu ghişee de vânzare deservite de personal CFR Călători, biletul emis pentru un anumit tren nu va mai putea fi validat de către personalul de tren, în situaţia în care se doreşte efectuarea călătoriei cu un alt tren din aceeaşi zi, programat la o altă ora.

În situaţia în care călătorul se urcă în tren fără ca biletul să aibă viza de modificare/ validare, la controlul documentelor de transport, acesta va fi considerat fără legitimaţie de călătorie, iar personalul trenului va emite bilet la tarif de taxare în tren.

Excepţia de la această regulă o vor reprezenta cazurile în care îmbarcarea se va face dintr-o staţie nedeservită de personal CFR Călători ori în afara programului de lucru al acestuia, caz în care validarea legitimaţiilor de călătorie, pentru situaţiile prezentate, se va face de către personalul din tren.

 

Citește și: