668 vizualizări 30 iul 2017

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vrancea, Bogdan Toader, două maşini s-au ciocnit frontal după ce un şofer de 36 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauză că a adormit.

„A fost o coliziune a avut loc pe DN 23, la Mândreşti. Au rezultat patru persoane rănite uşor şi una grav. De vină este şoferul unei maşini, a pătruns pe contrasens şi a provocat o coliziune frontală. Probabil, a adormit la volan, alcoolemia a fost zero la ambii şoferi. O femeie de 21 ani, conducătoarea nevinovată, a suferit cea mai gravă lovitură, a fost nevoie de descarcerare pentru a scoate victima din maşină”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Toader.

Toader a mai spus că un alt accident s-a petrecut în zonă, după ce un poliţist care se deplasa la locul coliziunii a pierdut controlul maşinii şi a intrat în şanţ. Maşina de Poliţie a fost avariată, dar poliţistul a scăpat cu răni uşoare.

„Colegul a pierdut controlul volanului autospecialei şi a ieşit de pe carosabil. El este rănit uşor, dar nu a fost internat. Poliţistul era în misiune, se deplasa la accidentul de la Mândreşti”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea Bogdan Toader.

Cercetările în acest caz continuă.

Citește și: