Elena Crangasu
369 vizualizări 21 nov 2019

„Când ştii ce ai în ogradă, e mai sănătos să nu te bagi ca Turca-n lemne...pentru că rişti să te faci de râs. Dar aşa e viaţa: când te crezi superior şi râzi elevat din colţul gurii la arii, vine şefa ta de la partid şi ”propaghează” cum te poţi culca sănătos şi să te trezeşti mort. Daună totală pentru toţi conferenţiarii de la PNL! Ghinion!”, a scris preşedintele Camerei Depuraţilor, Marcel Ciolacu, joi, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timişoara, că „nu se poate ca în materie de siguranţă publică să nu existe controale ale instituţiilor statului astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

Ministerul Sănătăţii monitorizează starea de sănătate a pacienţilor internaţi în spitalele din Timişoara, urmare a incidentului din blocul de locuinţe, în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 88 au fost intoxicate.

Patronul firmei care a făcut deratizările în cele două blocuri de locuinţe evacuate în Timişoara a fost arestat pentru 30 de zile.

Trei persoane au murit, doi copii şi mama unuia dintre ei în urma deratizării.

 

Citește și: