324 vizualizări 13 mar 2008

Poliţiştii ilfoveni au împiedicat în ultimul moment o răfuială cu mitralierele între două clanuri ţigăneşti: ieri dimineaţă la ora 6, oamenii legii au descins la locuinţa lui Perianu Crişan din Popeşti-Leordeni, descoperind un arsenal demn de o grupare teroristă. Clanul Crişan se pregătise de război cu o puşcă-mitralieră, un pistol de asalt tip Uzi, pistoale cu glonţ şi numeroase arme albe, cărora li se adăugau de-acum clasicele arme neletale cu bile de cauciuc sau gaze.

Toate pregătirile erau făcute pentru că Perianu şi ai săi considerau că atacul unui clan din Roşiori este iminent. La fel ca şi în cazul recentului conflict de la Sinteşti, scandalul pornise de la o înţelegere de căsătorie pe care familia băiatului nu a mai onorat-o. Ţiganii din Roşiori, simţindu-se profund lezaţi de acest afront, s-au pregătit să vină în forţă peste clanul lui Perianu, pentru a spăla onoarea fetei cu sânge.

Din fericire, Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă al IPJ Ilfov a aflat la timp că rromii din clanul lui Perianu au făcut rost de arme de asalt, iar intervenţia poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale, în colaborare cu ofiţerii de la Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, a permis evitarea măcelului.

Citește și: