Tânăra de 20 de ani, din comuna Popeşti, judeţul Iaşi, a fost transportată, sâmbătă, la Spitalul „Sfântul Spiridon“, unde ar fi fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral şi traumatisme la coloană, piept şi abdomen.

Aceasta şi-a pierdut cunoştinţa, în urma loviturilor primite timp de două zile.

Fata le-a spus medicilor că cel cu care locuia a şi violat-o, acest fapt urmând să fie stabilit în urma analizelor medicilor legişti.

„La data de 4 mai, la ora 11.30, am fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către un bărbat despre faptul că o tânără de 20 de ani, din comuna Popeşti, ar fi fost agresată fizic în zilele de 3 şi 4 mai, de către concubinul ei. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor efectuate, au întocmit ordinul de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, în baza căruia bărbatul bănuit de comiterea agresiunii a fost evacuat de la domiciliu. Tânăra a fost internată la Spitalul `Sfântul Spiridon`, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt şi pentru luarea măsurilor legale care se impun”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Diana Iacob, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

După cele cinci zile în care este valabil ordinul de protecţie provizoriu, victima poate să le ceară judecătorilor ca bărbatul să păstreze distanţa de ea.

Citește și: