109 vizualizări 14 iun 2019

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit iniţial pentru data de 3 mai, dar, ca urmare a clarificărilor solicitate de operatorii economici, noul termen limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit în data de 20 iunie.

Potrivit legii, CNAIR are obligaţia să raspundă tuturor clarificărilor adresate de operatorii economici interesaţi de participarea la procedură şi după aceea să acorde acestora un termen corespunzător pregătirii ofertelor, conform interpretării care reiese din aceste raspunsuri.

Ulterior expirării acestui termen va fi demarat procesul de evaluare a ofertelor înregistrate în vederea stabilirii ofertantului câstigător în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi a legislaţiei în materia achiziţiilor publice.

CNAIR va aloca pentru anul 2019 suma de 27.661.000 lei, credite de angajament necesare semnării contractului, în conformitate cu documentul de aprobare a finanţării depus la Direcţia Generală Organismul Intermediar pentru Transport în data de 27.02.2019.

 

Citește și: