199 vizualizări 15 aug 2019

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Constanţa au făcut un control într-o tabără din Neptun, după o sesizare privind condiţiile de cazare.

La verificări s-au găsit camere pregătite pentru turişti curăţate superficial, cu pereţii crăpaţi, paturi stricate şi saltele vechi, dulapuri cu rugină şi băi cu igrasie.

De asemenea, în bucătărie s-a găsit mizerie, alimente depozitate necorespunzător sau mucegăite şi ustensile de gătit murdare.

Comisarii de la Protecţia Consumatorului spun că nu este pentru prima dată când în această locaţie sunt găsite nereguli şi că în urma celor constatate s-a oprit cazarea în camerele neocupate.

„Echipa de permanenţă a CJPC Constanţa a primit o informare despre condiţiile de cazare din tabără. Constătarile făcute au determinat comisarii să oprească camerele neocupate, să oblige administratorul să remedieze deficienţele inclusiv în cele ocupate şi să asigure eliminarea pericolelor. Trist este că acest stabiliment a mai fost sancţionat şi în trecut, dar nesimţirea nu face obiectul niciunui act normativ!”, au declarat reprezentanţii CJPC Constanţa.

Aceştia au spus că administratorul taberei a fost chemat la sediul C CJPC Constanţa pentru întocmirea procesului verbal.

 

 

Citește și: