Andreea Unturica - Mediafax
Cosmin Vaideanu
102 vizualizări 27 apr 2013

Poliţiştii constănţeni au reuşit să o găsească pe adolescenta în vârstă de 14 ani, din satul Sibioara, căutată după ce miercuri a plecat de acasă şi de atunci nu a mai fost văzută, poliţiştii spunând că în acest interval fata nu a fost victima vreunei agresiuni.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, fata a fost găsită sâmbătă dimineaţă, după ce la căutări au participat ofiţeri ai Biroului Urmăriri, criminalişti însoţiţi de un câine de urmă, jandarmi, agenţi de pază ai unei societăţi de profil şi localnici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fata a fost găsită în jurul orei 02.00 dimineaţă, de un bărbat din Ovidiu, la ieşirea din oraş către Constanţa, pe marginea DN 2A.

Adolescenta a fost dusă la Poliţie şi a declarat că nu mai vrea să se întoarcă acasă, motiv pentru care au fost înştiinţaţi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, care vor decide dacă ea va fi redată familiei sau va fi dusă într-un centru de minori.

"În perioada în care a fost plecată de la domiciliu, minora nu a fost victima niciunei infracţiuni. În cauză sunt continuate cercetările în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Carmen Şerbănescu.

Maria Paraschiva Ursu a plecat de la domiciliul familiei în data de 24 aprilie, dar poliţiştii din comuna Lumina au fost sesizaţi despre dispariţia ei abia vineri. Fata are un uşor handicap psihic şi urma cursurile unei şcoli speciale.

Citește și: