Constantin Stan este un medic estetician foarte cunoscut în rândul vedetelor autohtone. Printre clientele sale s-au numărat, de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur, Dana Săvuică, Andreea Raicu, Anda Adam, Sorana (ex-Asia), Cristina Rus, Simona Pătruleasca şi Monica Bârlădeanu, scrie 7est.ro.

În 2013, medicul Constantin Stan a declarat, pentru Ieşeanul: "Eu nu-s Dumnezeul sânilor şi nici Dumnezeul nasurilor". Prin clinica sa, Medical Service, Stan a adus Bacăul pe harta turismului medical internaţional.

Esteticianul este cunoscut şi datorită relaţiei sale cu Andreea Berecleanu, vedeta Antenelor, care a divorţat de Andrei Zaharescu după 15 ani de mariaj. Mai mult, Andreea a apelat la serviciile medicului Constantin Stan în 2011.

"Am recunoscut, ca să nu mai aud atâtea aberaţii: am o singură operaţie estetică, de implant mamar, făcută de dr. Stan. Între timp am născut, am alăptat, deci nu am simţit nici un fel de problemă din cauza implantului. Cred cu tărie că dacă ai un complex, ori îl rezolvi, ori încerci să-l transformi din defect în calitate…”, a declarat, în urmă cu câţiva ani, Mihaela Rădulescu.

Citește și: