Florin Jinga
2864 vizualizări 24 apr 2019

Potrivit cunoscuţilor, familia din care face parte fetiţa este săracă, iar copila mai are două surori şi un frate, tatăl ei fiind arestat în trecut pentru de furt calificat. Bărbatul şi-ar fi violat copila când mama fetiţei nu era acasă.  

„O frumuseţe de copil, a cărui vină a fost aceea de a se naşte într-o familie vai şi-amar, o familie de prăpădiţi, o familie în care ambii părinţi nu au fost capabili de absolut nimic. Cei doi au patru copii, trei fetiţe şi un băieţel. Imediat după ce s-a aflat oribila faptă, poliţiştii l-au internat la Sighetu Marmaţiei. El a mai fost închis pentru furt calificat, iar mama copiilor îi ia apărarea. La fel şi părinţii lui”, a spus un localnic pentru Vasiledale.   

Cazul i-a şocat pe toţi oamenii din mica comunitate. Primarul Ioan Turcsin spune că bărbatul nu a provocat probleme în comunitate şi părea liniştit şi muncitor. „Ştiu doar că fetiţa este acum la Baia Mare, alături de mama sa, pentru expertiza medico-legală. Ceilalţi trei copii au rămas la bunică momentan”, a mai spus edilul.

Cazul a fost descoperit de poliţiştii maramureşeni în data de 19 aprilie şi făcut public abia miercuri, 24 aprilie. Imediat ce a fost descoperită fapta revoltătoare, poliţiştii au dispus internarea bărbatului la Spitalul Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea unei expertize medico-legale.  

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus, în cursul zilei de azi, măsura reţinerii pentru 24 de ore a unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de viol. Fapta a fost sesizată vineri, 19 aprilie. Imediat după sesizare, a fost luată măsura internării în spital a bărbatului bănuit că a întreţinut relaţii cu propria fiică, minoră, în vederea efectuării unei expertize medico-legale. Suspectul urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de viol”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Citește și: