116 vizualizări joi, 11:25

Din câte se pare, bărbatul şi-a sugrumat mamă deoarece aceasta nu era de acord cu relaţia amoroasă în care fiul ei se implicase. Tânărul şi-a ieşit din fire când a auzit vorbele femeii şi, orbit de furie, a strâns-o de gât cu putere, curmându-i zilele.

Oribila crimă s-a petrecut în satul Seleuş, din judeţul Arad. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a făcut precizări în acest caz: „Poliţiştii din Seleuş au fost sesizaţi despre faptul că într-un imobil de pe raza localităţii ar fi avut loc un omor. Din primele verificări, au constatat că un tânăr de 25 ani, din Seleuş, în urma unui conflict spontan, ar fi strâns-o de gât pe mama sa, în vârstă de 45 ani. Se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”.

Cercetările preliminare arată că fiul ar fi venit în vizită la mama sa împreună cu iubita lui. După primele discuţii, femeia şi-a exprimat dezacordul în legătură cu această relaţie, moment în care bărbatul de 25 de ani nu a mai rezistat şi s-a repezit asupra ei. Şi- strâns de gât propria-i mamă până ce a lăsat-o fără suflare.

Citește și: