Firuta Flutur
Laura Petrescu
6042 vizualizări 13 mai 2016

"Am fost chemat ca martor, după cum v-am spus pentru că acel denunţ, despre care aţi discutat foarte mult, a fost formulat împotriva ambilor. Am avut o întâlnire absolut normală, în parametri legali. Am spus ce am ştiut şi cu asta basta. Eu faţă de această situaţie, faţă de conţinutul denunţului în sine, am făcut declaraţii publice, nu am de gând să le mai repet, tot ce pot spune este că s-a petrecut un fapt normal. Nici eu, nici soţia mea nu am comis vreodată nici cea mai mică ilegalitate", a declarat Crin Antonescu, la ieşirea de la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti.

Fostul lider PNL şi soţia sa, europarlamentarul Adina Vălean, au fost audiaţi de către procurori timp de aproximativ o oră.

Conform unor surse judiciare, printre cei împotriva cărora fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, ar fi făcut denunţuri se numără şi Crin Antonescu, pe care aceasta îl acuză de fapte de corupţie, în legătură cu achiziţionarea unui apartament în Sectorul 1 al Capitalei, care ar fi fost cumpărat la un preţ subevaluat.

Potrivit unor surse, o parte din banii plătiţi pentru apartamentul cumpărat de fostul lider al PNL ar fi provenit de la un om de afaceri stabilit în Monaco. Aceeaşi sursă susţine că joi au avut loc percheziţii efectuate de DNA Ploieşti la domiciliul şi la firmele afaceristului.

Citește și: