346 vizualizări 6 iul 2008

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, s-a căsătorit religios cu Adelina Elisei, ieri, la Palatul Ştirbey, din Buftea. Naşii cuplului au fost impresarul Victor Becali şi soţia acestuia, Manuela. Victor Becali a declarat că ceremonia religioasă a fost una extrem de emoţionantă. „Eu am o relaţie foarte specială şi foarte apropiată cu Chivu şi am fost pus şi în situaţia de a-i fi părinte spiritual”, a afirmat Becali. Impresarul a adăugat că fotbalistul îşi iubeşte foarte mult soţia, însă căsnicia în care a păşit nu l-a schimbat deloc pe Chivu. Fostul fotbalist Gică Craioveanu a declarat, însă, că, de când a cunoscut-o pe Adelina, Chivu a devenit un om mai responsabil.

„Cristi este mai responsabil de când este cu Adelina. Are grijă nevasta de tine după ce te căsătoreşti. El a fost tot timpul mai liniştit, nu a fost diliu cum am fost noi în tinereţe, sau cum sunt acum alţii. Când o să vină moştenitorii, o să se liniştească şi mai tare. Cred că o să joace un fotbal mai bun, acum, că este căsătorit. Când ai o soţie, stai mai mult timp acasă, nu mai ieşi tot timpul, deci eşti mai odihnit”, a spus Craioveanu, precizând că intenţionează să petreacă până dimineaţă.

Banii adunaţi la nuntă vor fi donaţi copiilor săraci

Cristi Chivu a declarat, înainte de nuntă, că banii pe care îi va aduna cu ocazia ceremoniei vor fi donaţi fundaţiei sale care ajută copii săraci. Nunta nu îl emoţiona pe căpitanul echipei naţionale cât faptul că trebuia să danseze blues la dansul mirilor. „Sperăm să iasă cum ne-am dorit şi să ne bucurăm de o zi specială. Dansul mirilor va fi un blues normal şi am multe emoţii, de aceea sper să nu dureze prea mult. Vom pleca într-o vacanţă în Grecia. Acum suntem trei şi bebele nostru trebuie protejat. Banii de la nuntă vor fi donaţi fundaţiei mele pentru a ajuta copiii din lume”, a declarat Chivu. Căpitanul echipei naţionale şi Adelina au anunţat săptămâna trecută că aşteaptă un copil. (D.R.)

Citește și: