Departamentul Social - Mediafax
4731 vizualizări 28 ian 2019

Protestatarul Cristian Mihai Dide nu a trecut testul psihologic pentru a fi angajat ca muncitor necalificat la Jandarmerie.

"Jandarmeria a decis că sunt INAPT Psihologic pentru ocuparea unui post de muncitor necalificat in cadrul DGJMB (Direcţia Generală de Jandarmerie a Municipiului Bucureşti - n.red.)", a declarat protestatarul, care visa la locul de muncă scos la concurs.

Dintr-un total de 14 persoane care au susţinut evaluarea psihologică pentru un pot de muncitor necalificat la Jandarmeria Capitalei, Cristian Mihai Dide este singurul care a fost declarat inapt.

Şase candidaţi au trecut testul în timp ce alţi şapte au absentat, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul instituţiei. De altfel, încă înainte de acum 10 zile, Dide anticipa că nu va trece testul psihologic.

Protestatarul poate depune contestaţie în termen de 3 zile lucrătoare de la luarea la cunoştinţă a avizului psihologic de inaptitudine. Cristian Mihai Dide fusese admis în prima etapă a concursului pentru un post în cadrul Jandarmeriei.

Cristian Mihai Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari #rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat de gardul Guvernului, s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori. Ultima acţiune a lui Dide a avut loc la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

 

Citește și: